Kategória: Mozgásformák, sport

Vibrációs tréningpad otthonra olcsón? IGEN!

Vibrációs tréningpad otthonra olcsón? IGEN! A történet körülbelül fél évvel ezelőtt kezdődött. A 42. születésnapom közeledett vészesen. :)
Óvatosan próbáltam kipuhatolni, hogy imádott férjem, gyermekeim apja, vajon milyen ajándékkal fog meglepni. Persze, én titkon már kitaláltam, hogy minek örülnék igazán... És hát, mint minden okos nő, próbáltam óvatosan, láthatatlanul abba az irányba terelni a dolgok folyását, ahogy leginkább szerettem volna.


Sikerült hosszas kérdezősködés után kiderítenem, hogy Ő bizony egy új mobiltelefonnal szeretne Nekem örömet okozni. Hát mit mondjak, ez nem éppen a titkon remélt ajándék megvalósulása lett volna. :)

3 gyermekes anyaként, (20, 7, és 2 éves csemetékről van szó), sajnos én is küzdök némi súlyfelesleggel. Konkrétan bizony ez 9-10 kg. A legkisebb fiamat 40 évesen szültem, és soha ennyire nem éreztem reménytelennek a szülés utáni regenerálódást. Olyan, mintha egy részecske-lassítóba került volna a testem, nem tudja felvenni azt a fordulatszámot, amit régebben. A kilók nemhogy leolvadnának, inkább szépen felfelé kúsznak. :(

Mivel egy kismamának magára szinte semmi ideje nincs, ezért egy kevés időt igénylő módszerrel, a vibrációs tréninggel próbáltam magam formába hozni. A közelünkben van egy szépségszalon, hetente 3-szor elszaladtam egy 10 perces edzésre. Mit mondjak, nagyon tetszett.

Két hét után azon járt az agyam, hogy tudnék egy ilyen csodálatos masinát szerezni magamnak otthonra. Hát sajnos hamar legörbült a szám, amikor az árát megtudtam. Gyors keresés az interneten, hátha találok használtat. Persze, hogy nem. Ki az, aki meg akarna szabadulni egy ilyen áldástól? :)

Tovább túrtam a netet, nem vagyok az a könnyen feladós fajta. Kell, hogy legyen megfizethető alternatíva! De sajnos hamar rájöttem, hogy a legtöbb olcsó vibrációs tréner nagyon gyenge minőségű, kínai gagyi...

Aztán végre megtörtént a csoda. Egyik nap egy angol oldalon belefutottam egy ígéretes dologba! A márka neve: REVIBER PLUS. Egy csinos nőci billeg a gépen a bemutató videón. Gyorsan átfutottam a gép paramétereit, és nagyon jónak tűnt. De ami végképp meghozta a lelkesedésemet, az bizony a termék ára volt! Ugyanis ez mindössze százezer forint környékén van (104.000 Ft)!El is határoztam, hogy bizony Apától én ezt fogom kikönyörögni a szülinapomra. Addig-addig ment a „puhítás”, hogy mire eljött az a bizonyos nevezetes nap, én boldog REVIBER tulajdonos lettem! Most már bármikor, itthon tudom használni a saját vibrációs tréneremet! Szuper!

Mondanom sem kell, az egész család hamar REVIBER-rajongó lett. A férjem is, a gyerekek is naponta használják. Még a kicsi 2 éves is, egyes fokozaton büszkén áll rajta, Ő sem akar kimaradni a jóból!Pár hét használat után éreztem, hogy a testem kezd kicsit formásabb, tömörebb lenni. Könnyebben rám jönnek a ruhák, és energikusabbnak érzem magam. Úgy gondolom, jó lenne ha többi sorstársam is értesülne a REVIBER létezéséről, és jótékony hatásáról.

Tiszta szívből ajánlom mindazon hölgy sorstársamnak ezt a készüléket, aki próbálta már a vibrációs tréning jótékony hatását. Ezt megvásárolva többé nincs szükségem sehová eljárni, csak ráállok, akár TV nézés közben. Az ára mellett a másik szimpatikus dolog a készülékben, hogy nem igényel nagy helyet. Kisebb lakásokba is könnyedén elfér, mert amíg nincs használva betolható az ágy alá, asztal alá.

Ezúton ajánlom minden kedves olvasónak, ha a cikk elindította benne a
kíváncsiságot, hogy mit tud a REVIBER PLUS vibrációs tréningpad, látogasson
el Budapest XVII kerületben levő bemutatóterembe és próbálja ki!

Mindenki, aki a hoxa cikkre hivatkozva érdeklődik, 5 % kedvezményben
részesül 2013.január 31-ig! További információk: www.fitnesshinta.hu


(A cikket beküldte: fitnesshinta)


Zsírégetés 1. rész
A zsírégetés az, amit egyszerűen senki nem kerülhet ki, aki változtatni akar a testén. Akár fogyni akarunk, akár alakot formálni, izmosodni, a nem kívánt párnácskák ellen mindenképp fel kell venni a harcot. »

90 napos diéta, nekem bevált!
Sok diétát kipróbáltam. Jártam már orvosnál is, aki kimondottan az anyagcserével foglalkozik, próbáltam már drága fogyasztószereket is, de egyiknél sem volt sikerélményem, ami a fogyást illeti. Csak híztam és híztam! Ez egy olyan diéta, ami nem kerül különösen... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.90naposdieta.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) 90naposdieta.hu | WebMinute Kft.