Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Mozgásformák, sport

Az Aviva-módszer bemutatása

Nőiességünk számtalan örömmel és szépséggel áld meg bennünket, a női létnek vannak azonban kínokkal és szenvedésekkel teli napjai is. Az Aviva-módszer segítségével magunk vehetjük kezünkbe ezek irányítását.

Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebbülést, illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.


Aviva Gabriella Steiner - Fazekas Gabriella néven született 193o-ban, egy bicsérdista tornász házaspár gyermekeként. Gyermekkorát szinte a tornateremben töltötte. Kisgyermekként kezdte el a tornát, és a balett tanulását. Tizenhat évesen a többi árván maradt gyerekkel együtt Palesztinába került. Új hazájában is folytatta a torna tanulását, gimnasztika szakos tanár lett belőle. Előbb balerinaként, majd tornatanárként dolgozott.
Szüleitől hallott egy régi görög mondást: ”Ha nem tudod meggyógyítani magad, akkor cseréld le az edződet vagy menj el orvoshoz”. Minden egészségügyi problémáját tornával, úszással igyekezett megoldani.

Tíz évig dolgozott olyan mozdulatokon, amelyekkel a fogamzást lehet befolyásolni, akkor eredménytelenül.
Újabb tíz év elteltével, amikor idősebb hölgyeknek tartott tornaórákat, kitalált egy olyan mozdulatsort, amely az alhas behúzására és a csípő előrebillentésére épít. A mozdulatsortól a csökkent hormonszint megemelkedését remélte. Egy másik tornacsoportjába is bevezette ezt az új mozdulatsort, és ott is bejött az eredmény.
A mozdulatokat céltudatos munkával, nagy odafigyeléssel továbbfejlesztette. Harmincéves kitartó kutatómunkával kidolgozta az „AVIVA MÓDSZERT”. Ezekkel a vérkeringést serkentő, illetve az alhasi-, medencei-vérkeringést rendező gyakorlatokkal a nők szinte minden problémájukon tudnak segíteni (rendeződik a menszesz, eltűnnek a kellemetlen görcsök, helyreáll a hormonműködés, eltűnnek a klimax zavaró tünetei, stb.). A gyógyulás természetes úton, saját hormon segítségével történik.


Fél óra egészség

Az AVIVA-MÓDSZER két különböző gyakorlatsorból áll. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatot tartalmaz, s 30 percet vesz igénybe. Ha valaki idő hiányában nem tud ennyit szánni a mozgásra, elvégezheti a Rövidített Módszert, mely 11 gyakorlatból áll, s időtartama csupán 15 perc. A gyakorlatokat mindkét esetben adott ritmusban, zenére, megállás, pihenő nélkül kell végezni.
A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik.

Nem csak nőknek!

Talán meglepő, de az AVIVA-MÓDSZER férfibajokra is kínál megoldást. Az urak számára kifejlesztett gyakorlatokkal természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, a prosztataproblémák, sőt a gyermekáldásban gyakran problémának bizonyuló spermium életképesség is növelhető vele.

Az AVIVA MÓDSZER két kötetben jelent meg, nagy segítségére a nőknek és a férfiaknak. Csodálatos visszajelzések vannak, beszámolnak - ciszta elmúlásról, mióma elmúlásról, havi ciklus rendeződésről. A legcsodálatosabb, hogy babát vár több olyan asszony, aki eddig ezt nem remélhette. A férfiak visszajelzései is nagyon figyelemreméltóak.

Remélhetőleg az AVIVA MÓDSZER egyre szélesebb körű elterjedése egyre több embernek ad segítséget. Nagy előnye az AVIVA MÓDSZER-nek, hogy a gyakorlatok elvégzése nem igényel semmilyen különösebb létesítményt, szakosztályt, bárhol végezhető - otthon, várakozás illetve utazás közben, stb.
Jó gyakorlást!

Szerző: Tóth Lívia
A szerző a cikk közléséhez hozzájárult.

További információ:
www.avivamodszer.hu
(A cikket beküldte: apokrif)Vibrációs tréningpad otthonra olcsón? IGEN!
A történet körülbelül fél évvel ezelőtt kezdődött. A 42. születésnapom közeledett vészesen. :) Óvatosan próbáltam kipuhatolni, hogy imádott férjem, gyermekeim apja, vajon milyen ajándékkal fog meglepni. Persze, én titkon már kitaláltam, hogy minek örülnék... »

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
A 90 napos diétáról általában egy egy oldalas leírás kerül a kezünkbe. A kezdetek már nehezen indulnak, hiszen nehéz bizonyos ételekről eldönteni, melyik napra passzolnak és a java még csak ezután következik, szinte minden napra jut egy kérdés. Ebben próbálunk... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.90naposdieta.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) 90naposdieta.hu | WebMinute Kft.