Kategória: Mozgásformák, sport

Az Aviva-módszer bemutatása

Nőiességünk számtalan örömmel és szépséggel áld meg bennünket, a női létnek vannak azonban kínokkal és szenvedésekkel teli napjai is. Az Aviva-módszer segítségével magunk vehetjük kezünkbe ezek irányítását.

Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebbülést, illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.


Aviva Gabriella Steiner - Fazekas Gabriella néven született 193o-ban, egy bicsérdista tornász házaspár gyermekeként. Gyermekkorát szinte a tornateremben töltötte. Kisgyermekként kezdte el a tornát, és a balett tanulását. Tizenhat évesen a többi árván maradt gyerekkel együtt Palesztinába került. Új hazájában is folytatta a torna tanulását, gimnasztika szakos tanár lett belőle. Előbb balerinaként, majd tornatanárként dolgozott.
Szüleitől hallott egy régi görög mondást: ”Ha nem tudod meggyógyítani magad, akkor cseréld le az edződet vagy menj el orvoshoz”. Minden egészségügyi problémáját tornával, úszással igyekezett megoldani.

Tíz évig dolgozott olyan mozdulatokon, amelyekkel a fogamzást lehet befolyásolni, akkor eredménytelenül.
Újabb tíz év elteltével, amikor idősebb hölgyeknek tartott tornaórákat, kitalált egy olyan mozdulatsort, amely az alhas behúzására és a csípő előrebillentésére épít. A mozdulatsortól a csökkent hormonszint megemelkedését remélte. Egy másik tornacsoportjába is bevezette ezt az új mozdulatsort, és ott is bejött az eredmény.
A mozdulatokat céltudatos munkával, nagy odafigyeléssel továbbfejlesztette. Harmincéves kitartó kutatómunkával kidolgozta az „AVIVA MÓDSZERT”. Ezekkel a vérkeringést serkentő, illetve az alhasi-, medencei-vérkeringést rendező gyakorlatokkal a nők szinte minden problémájukon tudnak segíteni (rendeződik a menszesz, eltűnnek a kellemetlen görcsök, helyreáll a hormonműködés, eltűnnek a klimax zavaró tünetei, stb.). A gyógyulás természetes úton, saját hormon segítségével történik.


Fél óra egészség

Az AVIVA-MÓDSZER két különböző gyakorlatsorból áll. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatot tartalmaz, s 30 percet vesz igénybe. Ha valaki idő hiányában nem tud ennyit szánni a mozgásra, elvégezheti a Rövidített Módszert, mely 11 gyakorlatból áll, s időtartama csupán 15 perc. A gyakorlatokat mindkét esetben adott ritmusban, zenére, megállás, pihenő nélkül kell végezni.
A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik.

Nem csak nőknek!

Talán meglepő, de az AVIVA-MÓDSZER férfibajokra is kínál megoldást. Az urak számára kifejlesztett gyakorlatokkal természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, a prosztataproblémák, sőt a gyermekáldásban gyakran problémának bizonyuló spermium életképesség is növelhető vele.

Az AVIVA MÓDSZER két kötetben jelent meg, nagy segítségére a nőknek és a férfiaknak. Csodálatos visszajelzések vannak, beszámolnak - ciszta elmúlásról, mióma elmúlásról, havi ciklus rendeződésről. A legcsodálatosabb, hogy babát vár több olyan asszony, aki eddig ezt nem remélhette. A férfiak visszajelzései is nagyon figyelemreméltóak.

Remélhetőleg az AVIVA MÓDSZER egyre szélesebb körű elterjedése egyre több embernek ad segítséget. Nagy előnye az AVIVA MÓDSZER-nek, hogy a gyakorlatok elvégzése nem igényel semmilyen különösebb létesítményt, szakosztályt, bárhol végezhető - otthon, várakozás illetve utazás közben, stb.
Jó gyakorlást!

Szerző: Tóth Lívia
A szerző a cikk közléséhez hozzájárult.

További információ:
www.avivamodszer.hu
(A cikket beküldte: apokrif)Kalóriaégetés LUSTÁKNAK :)
Január. Az a hónap, amikor a fejem a falba verem (150 kcal/óra), miért ettem olyan sokat az ünnepek alatt és miért hagytam, hogy az amúgy sem kívánatos plusz kilók száma tovább növekedjem rajtam. De sebaj, itt a megoldás! Égessünk kalóriákat! Csak az a baj, hogy... »

Könnyített 90 napos fogyókúrám
90 napos fogyókúrába kezdtem, de nem igazán bírtam az eredeti szabályokat. Módosítottam rajta egy kicsit és így is sikerült 13 kilót fogynom. Remélem tudok segíteni azoknak, akik hozzám hasonlóan nehéznek találják az eredeti 90 napost. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.90naposdieta.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) 90naposdieta.hu | WebMinute Kft.